TRÄDGÅRDSANLÄGGNING

Gångar, trappor, murar och stensättning – vi fixar jobbet
KONTAKTA OSS FÖR OFFERT

VI ÄR SPECIALISERADE PÅ ATT TA ANSVAR FÖR HELHETEN!

Varför ska du välja Stockholm Trädgårdstjänst?

Du ska framför allt välja Stockholm Trädgårdstjänst om du tycker att känsla för detaljer och finish är viktigt. Vår personal är alltid mycket noggranna i sitt hanterverk och lyssnar på dig som kund.

Vi är även mycket vana vid projektledning och ger dig som kund full uppmärksamhet med kontinuerlig återkoppling.

Med egen personal från grävmaskinister till erfarna trädgårdsmästare kan vi ta ansvar i alla led. Vi har även en stor maskinpark med allt från hjullastare och grävmaskiner till kranbil. Alla våra jobb utföres fackmannamässigt och vi lämnar alltid nöjd-kund-garanti.

STENLÄGGNING

Ölandskalksten, skiffer, smågatsten eller valfri annan marksten. Vi har massor av projekt i bagaget med alla typer av marksten.

Vi är alltid väldigt noga med att göra ett utförligt och noggrant förarbete och på så vis säkerställa hållbarheten för önskad belastning och lång hållbarhet.

MURAR

Vi gör alla typer av murar, från den låga enkla konstruktionen med rektangulära murstenar till den höga stödmuren av sprängsten eller annan konstruktion.

Våra anläggare har mycket hög kompetens och kan hjälpa er att välja rätt utefter era önskemål och förutsättningar. Tänk på att för murar högre än 50 cm krävs bygglov.

TRAPP

Vi bygger trappor i allt från blocksteg till trall. Vill du ha en snygg trapp i betong, granit eller trall?!

Vi fixar det och har god erfarenhet av alla material.

GRÄSMATTA

Oavsett om ni vill schakta av befintlig gräsmatta och rulla nytt eller bara renovera den befintliga så kan vi jobbat. Vi har även erfarenhet av att installera robotgräsklippare.

PLANTERINGSBÄDD

Vi gräver upp där ni vill plantera och fyller på med planteringsjord av hög kvalité. Kanske vill ni också ha en snygg kant av corten eller storgatsten?

HÄCK

Våra anläggare har stor erfarenhet av att gräva häckdiken, därefter kommer våra trädgårdsmästare för att plantera och eventuellt installera dropp-bevattning. Vi planterar alltid i planteringsjord av hög kvalité.

SÅ HÄR GÅR DET TILL ATT ANLITA OSS

^
Steg 1

INLEDNING

Ni tar kontakt med oss via hemsidan. Vi kontaktar er på önskat vis och bokar in ett möte. Vi räknar på jobbet och överlämnar offert med önskad entreprenadform. Läs mer nedan gällande entreprenadform.

^
STEG 2

SIGNERING

Nu har vi ett avtal och vi bokar preliminär uppstart för ert projekt.

^
STEG 3

UPPSTARTSMÖTE

När det är dags för ert projekt börjar vi med ett uppstartsmöte där vi alla tillsammans går igenom hela projektet.

^
STEG 4

GENOMFÖRANDE

Vi jobbar på och vid längre projekt har vi kontinuerliga byggmöten.

^
STEG 5

FÄRDIGSTÄLLANDE

Vi går igenom projektet och säkerställer att det blivit utefter överenskommelse och er önskan.

^
STEG 6

GARANTI

Förhoppningsvis kommer vi aldrig till denna punkt men då och då kommer det tyvärr inte bli som det var tänkt. Givetvis har ni som kund 5 års garanti i enlighet med konsumentköplagen.

Vilken entreprenadform ska jag välja?

FAST PRIS

Passar dig som vill känna en trygghet i totala kostnaden för ert projekt. Här lämnar vi ett fast pris på ALLT (maskinetablering, deponikostnader, transporter, materialinköp, arbetstid mm.).

Givetvis kan det dock finnas vissa reservationer som ändå gör att det tillkommer något i samband med ert projekt, det skulle kunna vara sådant som ej gick at förutse tex. ett berg under marken mm.

Klicka här för att kontakta oss.

LÖPANDE DEBITERING

Blir i slutändan oftast den billigaste entreprenadformen för beställaren, dock finns det såklart inga garantier för detta.

I det fall vi kommer överens om en löpande debitering fakturerar vi löpande var 14:e dag genom hela projektet (materialinköp släpar dock något).

Vi fakturerar enligt vår á prislista för löpande debitering.

Klicka här för att kontakta oss.

STOCKHOLM TRÄDGÅRDSTJÄNST SMÅFIX

Har du småsaker som ska fixas i din trädgård, då passar något av våra anläggningspaket utmärkt.

Boka en anläggare som hjälper er en halvdag, heldag eller längre än så utifrån ert behov.

Det går också bra att börja med en dags arbete för att se vad som hinns med.

STT småfix passar utmärkt för ett eller flera mindre uppdrag med allt från lösa/ spruckna stenar, stenar som satt, byta trall eller staket, sätta corten eller mycket mycket mer.

Klicka här för att boka ditt paket.

BILDGALLERI

TJÄNSTER

TRÄDGÅRDSANLÄGGNING

TJÄNSTER

TRÄDGÅRD

TJÄNSTER

TRÄDVÅRD & TRÄDFÄLLNING