OM FÖRETAGET

KONTAKTA OSS

VI ÄR ETT TRÄDGÅRD- OCH TRÄDVÅRDSFÖRETAG

Vi sköter, förvaltar och utvecklar tomter, trädgårdar, innergårdar, parker och andra grönytor.

Stockholm Trädgårdstjänst AB grundades 1965 i Nacka. Vi är ca 25-30 personer som under högsäsong jobbar med trädgårdsskötsel och trädvård.

Våra kunder består av privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Vi erbjuder allt ifrån enstaka besök till återkommande skötsel. Avtalskunder och så kallade prenumerationer innebär att vi löpande tar ansvar för trädgårdar, tomter och parker.

 

LÄS MER

Vi ser oss som ett kunskaps- och tjänsteföretag med gedigen erfarenhet. Fast personal med utbildning och erfarenhet borgar för ett bra resultat. Våra trädgårdsmästare arbetar därtill med ”lärlingar” ute på våra uppdrag.

Kunskapsöverföring är a och o för att kunna bedriva kvalitativ och hållbar verksamhet över tid. Nöjda kunder tack vare hög kvalité i arbetet och personlig kontakt är något vi ständigt eftersträvar. Vi hoppas att vi uppfattas som ett företag som ligger i framkant i det vi gör.

Vi har ansvarsförsäkring hos Länsförsäkringar och lämnar garanti på våra jobb.

Stockholm Trädgårdstjänst är ett trädgårdsbolag med en gedigen historia och en grön och grann framtid!

“Vi är ett bolag som är med i tiden och till följd av det är vi nu i en process att successivt gå över till eldrivna trädgårdsredskap, detta för att minska buller och för att skona miljön.”

Johan Leffler, VD

Stefans Villa och Trädgårdsservice grundades 1965. Nuvarande VD, Johan Leffler, bytte år 2010 firmanamnet till Stockholm Trädgårdstjänst. Logotypen från 1965 fick dock vara kvar.

“Första gången jag kom i kontakt med Stockholm Trädgårdstjänst var när jag arbetade som trädgårdsarbetare sommaren 2006. Januari 2017 blev jag VD. När jag började jobba med företaget 2006 omsatte vi 3,3 miljoner, nu omsätter vi ca 22 miljoner.

Nöjda kunder är en förutsättning för vår verksamhet. Vi tar stort ansvar för våra uppdrag och vi utför dem i tid och enligt avtal. För oss är en god dialog med kunden A och O och just därför tror jag att många kunder väljer att återkomma till oss, år efter år.

Vi besvarar alla offertförfrågningar och vi arbetar proaktivt med att hålla kontakt med våra kunder.

Vi har idag en personalstyrka som jag har väldigt stort förtroende för. De bidrar med sina kunskaper, erfarenheter och sitt engagemang till att utveckla våra kundrelationer, vår verksamhet och hela vår bransch. De är stolta över att arbeta med trädgård!

Vi är ett bolag som är med i tiden och till följd av det är vi nu i en process att successivt gå över till eldrivna trädgårdsredskap, detta för att minska buller och för att skona miljön.

Stockholm Trädgårdstjänst är ett trädgårdsbolag med en gedigen historia och en grön och grann framtid.”

/Johan Leffler, VD

TJÄNSTER

TRÄDGÅRD

TJÄNSTER

TRÄDVÅRD & TRÄDFÄLLNING

ANLÄGGNING AV

GRÄSMATTA

ANLÄGGNING AV

HÄCK